
Wysokobiałkowa owsianka – zdrowe i sycące śniadanie
Owsianka to potrawa, którą można przygotować na wiele sposobów. Może być podawana na słodko jak i na słono. Owsianka na śniadanie to najczęstszy przepis, który
Owsianka to potrawa, którą można przygotować na wiele sposobów. Może być podawana na słodko jak i na słono. Owsianka na śniadanie to najczęstszy przepis, który
Tortellini można wykorzystać na wiele sposobów. Można jeść je bez dodatków, albo potraktować jako dodatek do dań. Ja właśnie tak wykorzystałam toretllini w dzisiejszym przepisie
Tarta to jedno z moich ulubionych ciast, robi się je dosyć szybko i można wykorzystać do niej różnorodne składniki. Ja postawiłam tym razem na tarte
Tę przekąskę przygotujesz szybko, a jej smak zaskoczy wszystkich! W przepisie wykorzystuje ciasto do pizzy gotowe, ale jeżeli chcesz możesz zrobić swoje własne. Paluchy świetnie
Kokos ma wielu zwolenników, ale i też takich, którzy za nim nie przepadają. Ja jestem w tej pierwszej grupie i uwielbiam kokosa i wszystko co
Cukinia ma swój najlepszy czas w okresie letnim, zaczyna rosnąć na początku lipca, a jej zbiory kończą się w okolicach września. Cukinia jest warzywem mało
© 2024 Natalia Olechno
Wszelkie prawa zastrzeżone